Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешки при диагностика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Грешки при диагностика

Здравейте колеги . Днес направих една бърза диагностика на колата Алфа 166 2,4 и ми извади много странни грешки P0704 и P0101 . Какво представляват и имали опасност да стане нещо докато си карам .

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Първоначално публикувано от mate545 Покажи съобщение
    Здравейте колеги . Днес направих една бърза диагностика на колата Алфа 166 2,4 и ми извади много странни грешки P0704 и P0101 . Какво представляват и имали опасност да стане нещо докато си карам .
    P0704 - грешка от изключвателя на педала на съединителя.Ако нямаш круиз контрол, хич не те вълнува.
    P0101 - грешка от некоректна работа на дебитомера.Хубаво е да се уточни причината.Няма да те остави на пътя, но може да ти бръкне в джоба.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Значи дебитомера е заминал . Може ли точно дебитомера да има връзка с пушека който излиза от колата като я настъпя между 2000 и 3200 оборота. Когато я юркам на место до 4000 оборота няма пушек в движение е димна завеса що така?

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от mate545 Покажи съобщение
        Значи дебитомера е заминал . Може ли точно дебитомера да има връзка с пушека който излиза от колата като я настъпя между 2000 и 3200 оборота. Когато я юркам на место до 4000 оборота няма пушек в движение е димна завеса що така?
        Може да не е заминал а да е само замърсен и след почистване да се оправи. Има дискусия по въпроса с почистването.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

С дискусиите за почистване само разбрах че най вероятно ще се развали повече.. както и да е ще се сменя. А иначе по другото ми въпросче Може ли точно дебитомера да има връзка с пушека който излиза от колата като я настъпя между 2000 и 3200 оборота. Когато я юркам на место до 4000 оборота няма пушек в движение е димна завеса що така?

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Колега за дебитомера съвета ми е че щом така и така си решил да го сменяш първо да пробваш да го почистиш Ако резултата от почистването не те удовлетворява сменяй го Просто почистването ти коства малко труд и никакви разходи А пушека може да дойде от много места според мен Дори си мисля че местата които знам са около половината Но за дебитомера съм сигурен че може да има връзка с пушека Въпреки това не е задължително при теб да е от него
            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

А колата има ли намеса по софтуера - чип, така да се каже?

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Има или поне имаше
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

ДА колата има чип не го знам какъв е обаче.

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Това е една от 72 причини да пропушва
                    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Ремапа е на Бобо.Ако искаш информация,обърни се към него.А и ще ти направи качествена диагностика,все пак с това се занимава
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Провери и дали не се е огънала ламаринката при пуснат съединител и дали натиска датчика.
                        безплатни обяви
                        Моята 166

Comment

Working...
                        X